NADAL SE RAZGOROPADIO: Španac uputio NIKAD OTVORENIJU pretnju Đokoviću pred Australijen open!

Autor:

Sport

30.01.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Novak Đoković na Australijen openu

Španski teniser Rafael Nadal savladao je Dominika Tima na egzibiciji u Adelajdu sa 7:5, 6:4, a posle meča drugi reket sveta izrazio je uverenje da može da osvoji predstojeći Australijen open, prvi put još od 2009. godine.

Bila je ovo teška godina za sve nas. Nas u Španiji nas je dosta pogodila. Još uvek smo u teškoj situaciji i mislim da Australija radi vrlo dobro, čestitam ovoj zemlji na kontroli pandemije. Poslednje dve nedelje bile su dobre, čak i u karantinu, ali to su stvari koje moramo da prihvatimo, da radimo, tako da hvala i Teniskom savezu Australije. Neverovatno je igrati u Adelejdu pred svim ovim ljudima - rekao je najpre Rafa.

On je dodao da je spreman za podizanje pehara na Otvorenom prvenstvu Australije.

Nadam se da sam spreman da ponovo pobedim. Osvojio sam trofej ovde 2009. i nakon toga pokušavao mnogo puta. Još uvek imam tu strast prema tenisu, uživam. Srećan sam, takmičim se pred publikom, navijačima. Potrebni su nam ovakvi trenuci - podvukao je Rafael Nadal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Bik sa Majorke" puca od samopouzdanja

Nadal će prvi meč na ATP kupu u Melburnu igrati u utorak protiv domaćeg igrača Aleksa de Minora, dok je početak Australijen opena zakazan za 8. februar, a titulu brani Novak Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading