OSRAMOTIO JE SPORT: Novak Đoković je i dalje GLAVNA TEMA!

Autor:

Sport

20.01.2021

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumnista britanskog Tajmsa Metju Sajed stao je u odbranu srpskog tenisera Novak Đokovića, koji se na meti kritika našao nakon predloga za poboljšanje uslova u karantinu uoči Australijan Opena, a najžešći u njevoj osudi je bio Nik Kirjos.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta predložio je organizatorima promenu uslova u karantinu u kom su se našli teniseri, koji su u Melburn doputovali avionima u kojima su bile zaražene osobe.

- Sem Grot, bivši australijski profesionalac, nazvao je Novaka sebičnim. Nik Kirjos, taj bastion racionalnosti, okarakterisao ga je kao marionetu. Ne mogu a da ne kažem da je to malo nepravedno. Đoković nije ove predloge izneo za sebe i na svoju ruku, već kao jedan od lidera Profesionalne asocijacije tenisera. On neće lično dobiti benefit ako se olakšaju mere. Naprotiv, to će pomoći rivalima da se bolje spreme i smanje njegove šanse da postane šampion turnira- napisao je Sajd u kolumni.

 


Svoju kolumnu Sajd je završio sa Kirjosom, čiji su tvitovi dobili preko 20.000 lajkova.

- To je igrač koji je ozbiljno osramotio sport, a nikada nije našao dovoljno zrelosti u sebi da se izvini. Mislim da smo dostigli vrhunac ironije kada je Kirjos nekog nazvao marionetom- zaključio je Sajed.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading