ĐOKOVIĆ NE ZNA DA LI DA SE SMEJE ILI PLAČE: Kirjos hteo da ponizi NAJBOLJEG NA SVETU, pa se izblamirao za sva vremena!

Autor:

Sport

20.01.2021

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski teniser Nik Kirjos godinu dana nije izlazio na teren, ali zna da Novak Đoković ne može da ga pobedi!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Konstantno je prozivao Novaka Đokovića tokom pandemije ne bi li sakupio "jeftine poene", nije se na tome zaustavio, pa je ponovo pokušao da unizi najboljeg tenisera sveta, ali, kao i uvek, ispao je smešan.

Tako je 47. teniser na ATP listi dao sebi ponovo za pravo da ospori Novakov kvalitet i legitimnu borbu za naslov "najboljeg svih vremena", stavljajući sebe u prvi plan.

U intervjuu za "Herald Sun" ponovio je izjavu od pre nekoliko godina, valjda misleći da je i dalje bitna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

- Bez obzira koliko grend slemova da osvoji, Novak za mene nikada neće biti najbolji teniser- rekao je Nik Kirjos valjda svestan toga da je Đoković na samo tri koraka daleko od Rodžera Federera i Rafaela Nadala, kao i da niže rekorde.

- Jednostavno, igrao sam s njim dvaput i - žao mi je - ako ne može mene da pobedi, onda nije najbolji svih vremena- rekao je Kirjos koji se uporno "sklanja" s puta Novaku.

 

Jedina dva susreta Kirjos i Đoković odirali su 2017. godine. Jedan u Akapulku, drugi u Indijan Velsu, a dobro je poznato da je to možda i najslabija Noletova sezona jer je imao problema s povredom lakta, pa je zbog toga dugo i pauzirao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading