STREPNJA PRED AUSTRALIJSKE IZAZOVE: Đoković progovorio o POVREDI!

Autor:

Sport

31.01.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči starta nove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković na prošlogodišnjem ATP kupu u Australijii

Odlična vest za ljubitelje tenisa u Srbiji. Najbolji igrač planete Novak Đoković izjavio je na konferenciji za medije pred start ATP kupa da je povreda prošlost, a dodao je i da je atmosfera u taboru naše selekcije sjajna.

Atmosfera u ekipi je odlična, to je bio slučaj i prošle godine na ATP kupu. Svi smo u jednoj kući, zabavljamo se, mnogo je smeha, pozitivne energije i druženja. To nam svima pomaže ne samo za ATP kup, već i za Australijan open i nastavak sezone. Uvek mi je drago kada smo svi u ekipi, nadamo se novom uspehu na ovom takmičenju - počeo je Novak, a onda odgovorio na ključno pitanje o žuljevima:

Sve je apsolutno u redu, žulj je prošlost i ne predstavlja mi problem na treninzima u poslednjih nekoliko dana - dodao je Srbin.

Nole ističe važnost igranja pred publikom.

U ovoj fazi moje karijere, posle više od 15 godina u profesionalnom tenisu, to je jedna od najvećih pokretačkih snaga i motivacija, to kada ste pred publikom i kada se hranite energijom sa tribina. Kada uživamo u tzoj zajedničkoj strasti koju ja i navijači imamo prema sportu. Nije bilo lako igrati bez publike prošle sezone. U Beču je bilo publike u limitiranom broju, stvarno je čudno kada nema nikoga na tribinama - zaključio je Novak Đoković.

Podsetimo, Srbija brani titulu na ATP kupu, a takmičenje počinje već 2. februara na otvaranju protiv Kanade, koju predvode Miloš Raonić i Denis Šapovalov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading