(FOTO) VRHUNSKA DVOLIČNOST: Kirjos ŠOKIRAO planetu! Mrzi Noleta, nije mu ni do KOLENA, a sada LAŽE k'o PAS!

Autor:

Sport

30.01.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Australijanac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos i Novak Đoković

Australijski teniser Nik Kirjos u ponedeljak će istrčati na teren na Mari river openu protiv Francuza Aleksandra Milera prvi put posle 11 meseci, a on je putem Instagrama poručio fanovima da mu "beli sport" nije nedostajao, uprkos dugoj pauzi.

Neću da lažem, nije mi nedostajala igra tako mnogo. Ja sam takmičar, bukvalno u svemu što činim. Šta sam radio? Igrao kompjuterske igrice, slične stvari, igra mi stvarno nije nedostajala. Ni svi ti ljudi iz sveta tenisa, osim kolega iz Australije i nekoliko dobrih prijatelja - rekao je Kirjos.

Konačno je izašao da trenira, kamere su zabeležile kako trenira u Melburn parku.

- Bio je to popriličan zadatak, vratiti se u tu rutinu. Probuduti se i reći, 'hej, pa Australijan open je blizu, hajde malo da vežbam'. Stvarno nije bilo lako - priznaje Kirjos.

Umesto na teniskom terenu, bitke je vodio na društvenim mrežama.

- U to slobodno vreme, nisam mislio o tenisu. Imao sam nekoliko nezgodnih stvari van terena. Majka mi nije bila zdrava. Fokusirao sam se na stvari koje su mi bile važne na ličnom nivou. Tenis za mene nije top prioritet. Sada sam mentalno svež, spreman da krenem iz početka. Osećam da igram dobro i da sam spreman. Svi opipavaju u kakvoj su formi, niko od nas ne zna ko je trenutno dobar, a ko ne - poručio je Australijanac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Mnogi fanovi su ovakvu njegovu izjavu protumačili kao neiskrenu, s obzirom da je jasna želja svakog igrača na ATP listi da se takmiči na najvišem nivou. Videćemo da li će žreb spojiti Kirjosa i Đokovića na Australijan openu, što bi bio jako zanimljiv duel imajući u vidu stavove koje je australijski igrač javno izricao o Srbinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading