ŠOK PRETNJA PRED AUSTRALIJAN OPEN: Đokovićev veliki rival IZNENADIO svet!

Autor: M. S.

Sport

16.01.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cirkus je udarna vest pred prvi Grend slem u sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srpski teniser Novak Đoković

Austrijski teniser Dominik Tim (27) otkrio je da je u vezi sa cirkuskom plesačicom Lili-Pol Ronkali (23). Zaljubljeni par je uoči njegovog puta u Australiju na prvi grend slem u sezoni objavio zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Inače, austrijska umetnica nastupa u cirkusu Ronkalji, koji je osnovao njen otac, čuveni Bernard Paul, pa ne bi bilo iznenađenje da Tim usput pokupi neke trikove koji bi mogli da mu pomognu da sruši Novaka Đokovića u Melburnu. Lili je u 2020. postala poznata u Nemačkoj jer je pobedila u šou "Densing star".

Dominik i Nole su doputovali u Australiju istim letom, kao i Rafael Nadal. Upravo će njih trojica biti glavni favoriti za trijumf u Melburnu, pa će o tituli odlučivati svaki detalj. U slučaju trijumfa, Dominik bi osvojio drugu grend slem titulu u karijeri. Rafael Nadal, kao drugi favorit, juri 21. grend slem titulu, po čemu bi nadmašio Rodžera Federera. Prvi nosilac Novak Ðoković teži ka 18. grend slem titulu, a devetoj u Melburnu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Lili i Tim

Pre cirkuske plesačice Dominik je bio u vezi sa Kristinom Mladenović (27). Teniski par je počeo da se zabavlja 2018, kada se Francuskinja srpskog porekla pojavila u Timovoj loži na Rolan Garosu. Međutim, vezu su prekinuli već sledeće godine. Austrijski teniser je očigledno rešio da ne meša posao i zadovoljstvo jer je posle tog raskida znatno podigao formu i osvojio prvu grend slem titulu na US openu prošlog septembra.

Foto: instagram.com/printscreen
Timova devojka u cirkusu

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading