VRHUNSKA PODLOST! Hrvat otkrio PAKLENI PLAN Laure Klark, evo zbog čega je ZAPRAVO Nole DISKVALIFIKOVAN sa US Opena!

Autor:

Sport

08.01.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Izvinjenje Novaka Đokovića Lauri Klark na US Openu

Hrvatski teniser Nikola Mektić analizirao je za "Podcast inkubator" incident zbog kojeg je Novak Đoković izbačen sa US Opena. Podsetimo, on je nehotično pogodio lopticom linijskog sudiju Lauru Klark, a Hrvat je ocenio da je ona vešto odglumela kako bi dobila milionsku odštetu.

- Đoković nije imao nameru. "Ženska" je odreagovala kao da ju je meteor pogodio. Ona je računala da može da promeni svoj život i zaradi milione tužbom organizatora, Đokovića... - rekao je Mektić i dodao:

- Idealan način da se igrač diskvalifikuje. Nije bilo namere, trebalo bi napraviti neku gradaciju u tim situacijama, naročito obratiti pažnju na nameru. Očigledno joj nije bilo ništa i nakon dva minuta se videlo da je sve u redu. Nadam se da se takve scene ubuduće neće dešavati, a kada se odigraju da će odluke biti prilagođene kontekstu - zaključio je Nikola Mektić.

Podsećanja radi, hrvatski teniser ima 32 godine, a najbolji plasman u karijeri bilo mu je 213. mesto na ATP listi u maju 2013. godine.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading