PLANETA JE ZGRANUTA: Ako sve bude REGULARNO, Đoković neće osvojiti više od jednog Grend slema?!

Autor:

Sport

15.01.2021

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srpski teniser Novak Đoković

Teniski trener Mats Merkel ocenio je da će ova sezona biti drastično različita od prethodnih, kao i da Novak Đoković i Rafael Nadal neće osvojiti više od jedne Grend slem titule.

Trebalo bi ovo da bude uzbudljiva godina. Ako imamo regularnu sezonu sa četiri Grend slema, mislim da Novak Đoković i Rafael Nadal neće osvojiti više od jednog. Preostala tri će prepustiti rivalima. Dominik Tim im je najveći rival, stalno napreduje - izjavio je nekadašnji strateg Mareja, Gulbisa, ali i naše Ane Ivanović.

On je nastavio sa pohvalama na račun Austrijanca.

Impresioniran sam kako je ostavio period koronavirusa iza sebe i osvojio US open. Šteta što nije mogao sezonu da kruniše trofejom na ATP finalu.

Tim i Nole

Merkel je za kraj analizirao i ostale pretendente na najviši plasman.

Aleksandar Zverev je sjajan potencijal, mada još uvek mora da poboljša neke stvari, počevši od servisa. Stefanos Cicipas nije tako dobro odigrao 2020, ali u 2021. od njega očekujem mnogo, kao i od Dimitrova, Ože-Aljasima, Šapovalova... - zaključio je Mats Merkel.

Podsetimo, prvi Grend slem turnir u sezoni je Australijan open, čiji početak je zakazan za 8. februar, a titulu brani prvi reket sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading