UDARNA VEST U SVETSKIM MEDIJIMA: Amerikanac zabio NOŽ u LEĐA Federeru i Nadalu, Nole u TRANSU!

Autor:

Sport

01.01.2021

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

Rafael Nadal, Novak Đoković i Rodžer Federer

Bivši američki teniser Tod Martin poručio je da nikada u životu "nije video igrača kao što je Đoković", a dodao je da veruje da će Srbin postati najbolji u istoriji "belog sporta".

- Zadovoljan je sa servisom, riternom, napadom, odbranom. Sve što radi, izgleda zaista lepo. Po meni, ako je Novak na tom nivou, ako ima samopouzdanje i ako je fizički spreman i fokusiran... Takvog igrača, koji je nepobediv, nikada nisam video. Tada, on može da pobedi svakog - izjavio je Martin.

Bivši Novakov trener kao glavnu prednost prvog reketa planete ističe njegov ritern i fizičku spremu.

- Njegov atleticizam je sa druge planete. Njegov ritern je mnogo bolji od riterna bilo kojeg drugog tenisera. Niko nije vratio toliko lopti i neutralisao toliko dobrih servisa. Kada sam radio sa njim, bio je fokusiran. Shvatio sam da je njegov mentalitet poput zida. Sada nije uvek fokusiran, ali kada jeste, on ne mora da igra toliko sjajno da bi pobedio - zaključio je Tod Martin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading