TENISKI AS ZABIO NOŽ U LEĐA FEDERERU: Jedino bih se družio sa Đokovićem od VELIKE TROJKE!

Autor:

Sport

31.12.2020

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarac Stanislas Vavrika je progovorio o velikoj trojci i njihovom doprinosu belom sportu i upust otkrio u kakvom je odnosu sa njima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Na iznenađenje mnogih, Švajcarac je "na sva usta" nahvalio Novaka, i dodao kako ima sreće što nastupa u vreme ovakva tri šampiona. 

- Sa kim ću ostati povezan nakon karijere, ne znam. U tenisu živimo kao u balonu. Širom sveta nalazimo se samo sa istim ljudima. S nekima sam prijatelj, s drugima i ne baš. Što se tiče Novaka Đokovića, lično se sa njim odlično slažem, često treniramo zajedno. Ali on ima svoj karakter, on sam donosi važne odluke. Isto je i sa Rafaelom Nadalom. Njegovih 13 pobeda na Rolan Garosu predstavljaju jedno od najvećih dostignuća u istoriji sporta. Zajedno sa njim, Rodžerom i Novakom, velikom trojkom, naše vreme je sreće da imamo tri izvanredna šampiona istovremeno - zaključio je Švajcarac. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading