NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Ovim OTKRIĆEM Nadal bacio Federera NA KOLENA, šta će reći Nole?

Autor:

Sport

12.12.2020

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski as pravo u centar.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal I Rodžer Federer

Drugi reket sveta Rafael Nadal priznao je da bi voleo karijeru da završi kao igrač sa najvećim brojem Gren slem titula, ispred Švajcarca Rodžera Federera.

Švajcarac je gotovo celu 2020. godinu propustio zbog povrede kolena, a povratak je najavio na Australijen openu, čiji početak je zakazan za 8. februar.

- Stvarno ne znam koliko će Rodžer još igrati. Mislim da bih pre da me pitate da li bih radije da budem taj koji će dobiti grend slem trku. Da, voleo bih - istakao je Rafa.

On je još jednom odao priznanje Rodžeru na svemu što je učinio za svetski tenis.

- Mislim da je dobro za tenis da se Federer vrati sa tim borbenim duhom, jer odavno traje naše rivalstvo. Mislim da to, gledajući u globalu, ovaj sport čini atraktivnijim i većim. To je zabavno i dobro za naš sport - zaključio je Rafael Nadal.

Podsetimo, Federer i Nadal su u dosadašnjem toku karijere osvojili po 20 Gren slem titula, a treći je srpski teniser Novak Đoković sa 17.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading