NADAL ŠOKIRAO ŠPANIJU I SRBIJU! "Đoković i ja dobijamo NAJTEŽEG mogućeg rivala u 2021"!

Autor:

Sport

11.12.2020

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se španski as.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Novak Đoković

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da očekuje da se Rodžer Federer vrati u "punoj snazi", kao i da će biti veliki protivnik Đokoviću i njemu ukoliko se uspešno oporavi od teške povrede.

- Ako se oporavi na pravi način i povreda ga ne bude mučila, verujem da će se vratiti punom snagom. Više ne mora ništa da dokazuje, već je dokazao da je najviši nivo kada je zdrav. Ukoliko bude igrao bez bola, biće ozbiljna konkurencija. Ne znam još koliko će igrati, ali bilo bi sjajno da se vrati svojom najboljom igrom - kaže Nadal i dodaje:

- Ako me pitate da li bih više voleo da ja budem taj koji osvaja Slemove, očigledno je da je odgovor potvrdan. Ali mislim da bi bilo dobro za tenis da se Federer vrati sa borbenim duhom i da obnovimo rivalstvo. Ono čini naš sport mnogo većim sa globalne tačke gledišta, zabavno je. 

Federer će naredne godine napuniti 40, Nadal i on imaju po 20 Gren slem titula, a Rafa u međusobnom skoru vodi sa 24-16.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading