DEŽURNI NOVAKOV MRZITELJ PONOVO DOBIO INSPIRACIJU: U "Gardijanu" ništa novo - sve najgore o Đokoviću!

Autor:

Sport

02.11.2020

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski mediji nastavljaju da isključivo u negativnom kontekstu pišu o najboljem teniseru sveta posle neočekivanog poraza na turniru u Beču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Pojavio se novi tekst "Gardijanu" čiji je autor Kevin Mičel, koji  je odavno poznat kao neko ko voli da omalovažava najboljge tenisera sveta, i da umanjuje njegove uspehe.

U najnovijem tekstu, u kojem se najavljuje masters u Parizu, u fokusu je Rafael Nadal i njegov pokušaj da sustigne Đokovića po broju masters titula osvojenih u karijeri.

Međutim, autor kroz tekst uspeva da uvek, ne tako suptilno, provuče Srbina u negativnom kontekstu.

Tako nijednom u tekstu na "Gardijanu" nećete moći da pročitate da je Đoković u Beču obezbedio šesti završetak godine kao najbolji teniser sveta, što do sada nisu uspeli da urade ni Nadal ni Rodžer Federer.

Umesto toga, usledilo je nešto drugo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Sigurno je da svetski broj dva završava godinu u boljoj formi od jedinog čoveka koji je ispred njega na rang listi- piše Mičel o Nadalu, navodeći da je Đoković doživeo dva debakla na dva uzastopna turnira. Mada stizanje do finala Rolan Garosa teško da može da bude debakl...

 

U ostatku teksta autor podseća da je Đoković izgubio set protiv Nadala 6:0 u finalu Rolan Garosa, još jednom podseća da je doživeo debakl u Beču i izgubio od "laki luzera" Lorenca Sonega.

O rekordima i napadu na Federerov rekord od 310 nedelja na vrhu ATP liste ni jedne jedine reči, doduše očekivano...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading