KO JE DŽORDAN U TENISU? Zlonamerni Kirjos odgovorio kao iz TOPA i dokazao PATOLOŠKU MRŽNJU prema Noletu!

Autor:

Sport

27.10.2020

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Australijanac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos i Novak Đoković

Australijski teniser Nik Kirjos ocenio je da je Rodžer Federer najbolji igrač u istoriji "belog sporta", dodao je da je u trci i Rafael Nadal, dok Novaka Đokovića uopšte nije uzeo u obzir.

- Za mene je Rodžer najbolji svih vremena, dok je Nadal najbolji u ovoj eri. To je moje gledanje na tu temu. Federer je kao Majkl Džordan. Ima taj status. Odličan je na svim podlogama. Način na koji igra tenis je poseban i zbog toga je GOAT - kaže Kirjos.

On je potom govorio i o Rafaelu Nadalu.

- Iskreno nisam bio iznenađen kada sam video da se Nadal prošetao do titule u Parizu. Voli da igra tamo, u karijeri je samo dva puta poražen. Sa 20 Grend slem trofeja o Špancu možemo razgovarati kao o najboljem svih vremena - izjavio je kontroverzni Australijanac.

Podsetimo, Kirjos nije odigrao nijedan meč od izbijanja pandemije koronavirusa, a najavio je da bi na teren mogao da se vrati na Australijan openu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading