ŠOK INTERVJU NADALA: Španac odlazi u PENZIJU pre Federera?

Autor:

Sport

23.10.2020

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Otvorenog prvenstva Francuske progovorio o nastavku karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Rodžer Federer

Španski teniser Rafael Nadal rekao je posle nove titule na Rolan Garosu da nije siguran do kada će igrati tenis, ali da je spreman za "penziju" ukoliko ne bude mogao da igra na najvišem nivou.

- Ne mogu da znam kada ću se penzionisati. Nemam ni pojma da li ću isto misliti za godinu dana. Ne možete da predvidite budućnost. Ne znam šta će mi se desiti u životu - rekao je Nadal za "Periodico".

"Bik sa Majorke" svakako želi da igra što duže.

- Nadam se da će tako i biti! Naravno, trenutno ja ne vidim razlog da se penzionišem, ali moram da ostanem spreman na sve jer se stvari menjaju jako brzo. Ne plašim se tog dana i samim tim ni ne razmišljam o njemu.

Ipak, spreman je i za povlačenje iz "belog sporta".

- Kada dođem do tog trenutka odmah će mi se sve javiti. Verovatno tada više neću osećati tu strast koja me svakog jutra tera da treniram, neće biti ih ciljeva koje sebi postavljam kako bih bio u takmičarskom ritmu - otkrio je Španac i podvukao:

- Kad ase to desi biće vreme da odustanem i da krenem da se bavim stvarima koje će mi tada biti bitnije od tenisa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading