NADAL OPTUŽEN ZA DOPING ZBOG FEDERERA: Španac je načinio jedan POGREŠAN KORAK!

Autor:

Sport

22.10.2020

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi reket sveta Rafael Nadal je dovođen u vezu sa dopingom, ali to nikada nije dokazano!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal i Rodžer Federer

O toj temi, kao i mnogim drugima, pisao je francuski teniser Žil Simon.

Simon je objavio autobiografiju "This Sport That Makes You Crazy" u kojoj je govorio i o navodnim vezama Rafaela Nadala i doktora Eufemijana Fuentesa. U pitanju je osoba koja je bila i u zatvoru zbog doping skandala sa španskom biciklističkom reprezentacijom, a postojale su spekulacije u medijima da su njih dvojica bili izuzetno bliski, zbog čeka su spekulacije o dopingu Nadala bile sve glasnije.

Nadal je sve demantovao, a Simon se dobro seća tog perioda...

- Teško je nekima bilo da pojme u to vreme da Rafael Nadal može da bude bolji od Rodžera Federera. Zbog toga smo i širili glasine da se dopinguje...- napisao je iskreni Žil Simon.

 

- Nadal se ne uklapa u profil tenisera. Eto, nikada nismo razgovarali o građi Rodžera Federera koji nema baš mnogo toga što bi mogao da zavidi Nadalu. A onda u Australiji sa 35 godina odigra pet setova, to je neverovatno... Ali, niko nije obratio pažnju na to- dodao je Francuz.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žil Simon

U svojoj autobiografiji Žil Simon se dotakao i teme "nedodirljivosti Federera", odnosno rekao je da ćemo tek kada Novak Đoković i Rafael Nadal budu imali više Grend slemova shvatiti da su veći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading