(FOTO) Cela Rusija je MOLI DA SE VRATI TENISU, a ona se SKIDA GOLA

Autor: Republika,Blic

Sport

16.10.2020

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepša je od Šarapove, bolje je igrala i tenis od nje, a sada se skida za novac: Šta je pošlo po zlu za Sofju Žuk?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sofija Žuk

Rusija može da se pohvali sa nekoliko izuzetno uspešnih teniserki, ali nijedna nije obećavala više u "belom sportu" nego što je to pre pet godina bio slučaj sa Sofijom Žuk.

Ona je, međutim, napustila tenis, u kome se 2015. proslavila još kao 15-godišnjakinja koju su, pritom, izuzetno mnogo bolela leđa.

 

Sada se u slobodno vreme "skida", fotografiše i snima u bikiniju i od toga zarađuje, a ruski ljubitelji tenisa imaju samo jednu molbu za nju posle najnovijeg provokativnog snimka: "vrati se tenisu!".

View this post on Instagram

??‍♀️?

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) on

Naime, 20-godišnja Sofija Žuk u poslednje vreme radi kao foto-model, a 2015. je u konkurenciji igračica do 18 godina starosti osvojila Vimbldon iako je imala samo 15 godina i pritom muku mučila sa pomenutim bolovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Need a beach day ?? #throwback

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) on Oct 5, 2020 at 4:35pm PDT

Punoletstvo je proslavila uz skok na 116. mesto na VTA liste, ali već tada je propustila priliku da nadmaši uspeh zemljakinje Marije Šarapove, koja je sa 17 godina dogurala do seniorske vimbldonske titule. Glavni razlog? Stanje njenih leđa koja joj uopšte nisu davala mira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thinking if I’ll eat pizza or pasta for dinner ??‍♀️?

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) on Aug 11, 2020 at 5:03pm PDT

Naime, posle 123 pobede i 66 poraza u najjačoj konkurenciji, a poslednji je bio na startu vimbldonskih kvalifikacija 2019. od Varvare Lepčenko, Sofija Žuk je, uz zarađenih 400.000 dolara od "belog sporta" - od njega digla ruke. Bolovi su, prosto, bili nepodnošljivi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Little portion of sun never killed nobody☺️

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) on Jul 29, 2020 at 8:34am PDT

- Čak i pre onog mog juniorskog šampionskog juriša na Vimbldonu, leđa su mi bila tako strašno da nijedan doktor nije hteo da mi pomogne. Moje telo nije dobro upijalo protein, pa su mi pršljeni bili skroz van svojih uobičajenih mesta. Išla sam na magnetnu rezonancu koja je pokazala da mi je kičma kao kod 50-godišnjakinja ili 60-godišnjakinja - preneo je RT.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drip drip ?

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) on Jun 18, 2020 at 9:24am PDT

Ona je zato tenis i zamenila ulogom foto-modela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) on Mar 11, 2020 at 3:12pm PDT

Posle najnovije Instagram objave i molbe ruskih navijača da se vrati tom sportu, najpre je istakla "da više od godinu dana nije igrala", a onda je u intervjuu za RT dodala i sledeće:

- Sviđa mi se ideja da budem u svetu tenisa, da pomažem drugima iskustvom koje sam stekla dok sam bila igračica. Mislim da bih mogla da pomognem igračicama na jedan drugačiji način, koji je i moguć samo kada ste sami doživeli ono kroz šta oni sada prolaze, a ne da im pričate nešto kao neka osoba 'sa strane -  objasnila je Žukova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading