Novak Đoković PRED TAČKOM PUCANJA: Bilo je uspeha, ALI MI JE VIŠE MUKA OD OVOGA!

Autor:

Sport

16.10.2020

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković konstatovao je uspeh koji je ostvario u 2020, ali se osvrnuo i na poteškoće u svetu pogođenim pandemijom koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Srpski teniser je u trodnevnoj poseti BiH, što uopšte ne čudi, jer je na istom mestu bio i nedavno, kada se upoznao sa terenom oko piramida u Visokom.

Ovog puta tu skuplja snagu za nastavak sezone. Njegov plan je jasan, do kraja godine treba ostati na čelu liste!

Za razliku od Rafaela Nadala, koji ima čudan plan za finiš teniske sezone, Novak Đoković želi da igra i na ''manjim'' turnirima.

- Ova sezona, sa mnogo prekida, čudna i različita od prethodnih, donela mi je istovremeno i mnogo uspeha. Zadovoljan sam igrom, poenima, prvim mestom,... Nadam se da ću kroz mesec i po dana i dalje biti prvi. Profesionalni cilj mi je da sezonu završim kao broj jedan i radiću na tome, najviše zavisi od mene - rekao je trenutno prvi reket sveta.

 

Sezona je bila naporna, pogotovo za Novaka Đokovića koji nije birao turnire već je igrao sve što je mogao da uskladi.

- Odigrao sam mnogo mečeva i mnogo gemova u poslednja dva i po meseca. Zbog pravila nisam izlazio iz balona, što me je psihički umaralo. Tri dana sam boravio ovde i osećam da sam se već oporavio i regenerisao - zaključio je Novak Đoković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta umoran je od konstantih procedura koje mora da prolazi zbog koronavirusa

Srpski teniser se iz BiH, gde je ponovo posetio piramide u Visokom, seli za Beograd, u kom će nastaviti sa pripremama za nastavak sezone.

Novak Đoković će ove godine učestvovati na ATP turniru u Beču, koji počinje 24. oktobra. Trenutno prvoplasirani teniser sveta ima skoro 2.000 bodova više od Rafaela Nadala, koji ga je savladao u finalu Rolan Garosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading