NADAL SE OVOME NIJE NADAO: Đoković poslao poruku VELIKOM RIVALU posle Rolan Garosa!

Autor:

Sport

15.10.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković odmara posle poraza na Rolan Garosu, a za AFP je potvrdio da je veoma zadovoljan svim što je postigao do ovog trenutka u 2020.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal

- Ova sezona, koja je bila sa dosta prekida, pomalo čudna i različita u odnosu na ranije, donela mi je istovremeno mnogo uspeha i veoma sam zadovoljan igrom, poenima, prvim mestom.

- Nadam se da ću kroz mesec i po dana, biti i dalje prvi i da ću sezonu završiti kao broj jedan. To mi je profesionalni cilj, radiću na tome. Najviše zavisi od mene - rekao je Novak za AFP.

Novak ima prednost od 1.890 poena u odnosu na Nadala na ATP listi. Španac ga je nedavno pobedio u finalu Rolan Garosa i Đoković kaže da ga je sve što se dešavalo poslednjih meseci prilično umorilo.

 

 

- Odigrao sam mnogo mečeva i gemova u poslednja dva i po meseca. Nisam mogao da izlazim iz balona zbog restrikcija i pravila, tako da me je to iscrpelo na mentalnom nivou.

- Ovo mi je poslednji od tri dana boravka ovde i već osećam da sam se oporavio i regenerisao - zaključio je Đoković.

Mnogi kritičari predviđaju promenu odnosa snaga na vrhu ATP liste, ali Đoković je nebrojeno puta dokazao da vrlo dobro zna da se nosi sa pritiskom. Đoković ne voli da daje velika obećanja, ali ovog puta je priznao da je jako motivisan da ostane "broj 1", u čemu će Nadal sigurno pokušati da osujeti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading