PARIZ PODRHTAVA: Kakve REČI Novaka Đokovića nakon REKORDNOG plasmana u četvrtfinale Rolan Garosa!

Autor:

Sport

05.10.2020

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković na susretu osmine finala Rolan Garosa protiv Karena Hačanova

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Karena Hačanova sa 3:0 za plasman u 11. uzastopno četvrtfinale Rolan Garosa, a nakon pobede bio je izuzetno samokritičan prema svojoj igri.

 - Ovo je definitivno bio tesan meč. Posebno u trećem setu, ali rekao bih da je u sva tri seta vođena velika borba. Jednostavno, Karen se borio sjajno od početka do kraja. Bilo je tesno, u ovakvim, skoro dvoranskim uslovima, kada je krov zatvoren, morao si da se trudiš da pokupiš lopticu rano, u penjanju. S obzirom da sam igrao protiv igrača koji snažno servira, zadovoljan sam svojom igrom - rekao je Novak.

Najteži posao Đoković je imao u trećem intervalu igre, kada je Rus mogao i do brejka za tada velikih 4:2.

- Dešavalo se da povremeno izgubim fokus, da pošaljem lopticu preširoko ili predugačko, ali Karen je veoma iskusan, koristio je svoje šanse. U trećem setu, kad se ribrejkom vratio i preokrenuo na 3:2, bilo je nekoliko neuspešnih drop-šotova. Nije me taj udarac baaš služio danas, moram da priznam. Ipak, nekako sam pronašao način da se vratim, bilo je frustrirajuće pomalo, jer u onim krucijalnim momentima želite da odigrate viner i otvorite se, a onda dođe ovakvo vreme i ne možete često da realizujete što ste zamislili. Ipak, zadovoljan sam svojom igrom - poručio je na kraju Đoković.

On će u četvrtfinalu igrati sa pobednikom meča između Pabla Karenja Buste i Danijela Altmajera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading