GENIJALNO: Murinjo ponizio Junajted, pa se se setio Đokovića!

Autor:

Sport

05.10.2020

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo na zanimljiv način prokomentarisao je ubedljiv trijumf svog Totenhema protiv bivšeg kluba Mančester junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Pevci su u nedelju na Old Trafordu ponizili Junajted sa 6:1, a "Specijalni" je taj trijumf uporedio sa načinom na koji slavni srpski as melje svoje rivale na teniskim terenima.

- Ovo je bila pobeda u stilu Novaka Đokovića, 6:1 prvi set- konstatacija novinara nasmejala je Murinja koji je veliki teniski fan.

- Novak ovo radi stalno, ali za nas nije tako lako da postignemo ovakav rezultat. Protiv Mančestera se tako nešto desi jednom u životu, jednom u karijeri. Sjajno smo igrali, mnogi će reći zato što smo igrali dugo sa igračem više, ali i sa ujednačenim snagama smo vodili 2:1, imali utakmicu u našim rukama, igrali dobro, sjajno- rekao je Murinjo za "Sportklub".

 

Poznato je da je Portugalac veliki fan tenisa. Jednom prilikom je izjavio da se divi vrhunskim teniserima, a posebno srpskom asu Novaku Đokoviću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading