OTKRIVENO: Nole IŠČEZAO posle njujorške DISKVALIFIKACIJE!

Autor:

Sport

25.09.2020

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preokret koji niko nije očekivao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Noletovo izvinjenje linijskom sudiji Lauri Klark

Aleks Koreča, nekada drugi reket sveta a danas analitičar "Eurosporta", oduševljenjen je načinom na koji se Novak Đoković vratio posle diskvalifikacije sa US opena. Srbin je osvojio Masters u Rimu, a Koreča je očekivao da će da "iščezne" posle incidenta sa linijskim sudijom u osmini finala Otvorenog prvenstva Amerike.

- Apsolutno sam zadivljen šta je Novak uradio u Rimu. Ono što mu se desilo u Njujorku, bila je to veoma nesrećna situacija i kada pogledamo kroz šta je sve prošao, potom se vratio u Evropu, trenirao nekoliko dana na šljaci i zatim osvojio Rim - rekao je Koreča.

On ističe mentalnu snagu najboljeg igrača na svetu kao ključ uspeha.

- To pokazuje da je Đoković mentalno mnogo jači nego što smo mislili. Zaista je velika stvar to što je uradio. Nisam bio sam siguran kako će reagovati posle Njujorka. Mislim da Novak oseća da može ponovo da osvoji Rolan Garos.

Koreča ističe da nije očekivao "ekspresan" povratak Srbina već u prestonici Italije.

- Posle Njujorka, verovatno je želeo da nestane na trenutak, ali nakon što je uzeo nekoliko dana za sebe, evo nas sada ovde. Zaista neverovatno, svaka mu čas - zaključio je bivši svetski broj dva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading