GDE JE NESTALA LAURA KLARK? Zbog nje je Đoković izbačen sa US Opena, samo dva dana kasnije se pojavila na NEOČEKIVANOM MESTU!

Autor:

Sport

24.09.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laura Klark, sudija koja je postala svetski popularna kada ju je Novak Đoković slučajno pogodio na US openu, zbog čega je izbačen sa turnira, posle samo 48 sati je bila ponovo na novom zadatku!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Laura Klark

Jedan od kolega Laure Klark otkrio da je nakon incidenta ona odlučila da se povuče i da se potpuno maskira, da je niko ne prepozna.

Ipak to je nije sprečilo da nastavi da sudi, ona je bila na terenu već posle 48 sati nakon incidenta sa Novakom.

- Sudila je dva meča, uključujući nepoznati dubl na susednom terenu. Ali, ovo je radila inkognito nosila je veliku masku i navlačila kapu preko lica. Očigledno nije želela da je prepoznaju, što je razumljivo - otkrio je njen prijatelj.

 

Klarkova je nakon US opena otišla svojoj kući u Ovensboru u Kentakiju, pre toga je prijateljima rekla da je incident sa Đokovićem neće sprečiti da radi svoj posao koji toliko voli, ali je dobila i zabranu čelnika US opena da ne sme javno da govori o događaju sa Novakom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading