DAVLJENICI SE HVATAJU ZA SLAMKE: Evo šta su sada IZMISLILI o Đokoviću!

Autor:

Sport

24.09.2020

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pa, ovo je neverovatno.

RepublikaFoto: Starsport
Najbolji igrač sveta Novak Đoković

Nekada četvrti teniser sveta Greg Rusedski doveo je u pitanje motivaciju Novaka Đokovića koji pokušava da po broju Grend slem titula prestigne Rodžera Federera i Rafu Nadala.

- Mogao bi da ih stigne, ali ja na to gledam drugačije. Fizički je sposoban da dostigne daleko, ali ima dvoje dece, ženu i ne želi da bude na putu svane nedelje sa skoro 40 godina. Drugačije je kada se u sve umeša porodica. Svi vole da povremeno pobegnu - rekao je Rusedski.

On je skeptičan prema motivisanosti Noleta u momentu kada se Španac i Švajcarac povuku.

- Život se menja, biće izazov više psihički nego fizički. Ko zna, ako se oni povuku on neće više imati svoje najveće rivale da stvara te rekorde. To je problem koji veliki šampioni imaju. Moraju imati nekoga da ih motiviše. Ova velika trojka je to radila za nekoliko generacija, ali kada se konačno pozdrave, izgubiće malo motivacije kada dostignu rekorde - zaključio je Rusedski.

Podsetimo, Đoković ima tri titule manje od Federera i dve od Nadala na najvećim turnirima.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading