KO JE LOŠ MOMAK? Teniska legenda udarila na Mekinroa zbog Đokovića!

Autor:

Sport

23.09.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković i njegova diskvalifikacija sa US opena i dalje su glavna tema u Americi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Legenda "belog sporta" Džon Mekinro je rekao kako će Nole biti "loš momak" do kraja karijere. Mnogi su se sa tim složili, ali ne i čuveni Džim Kurijer.

- Ja stvari ne gledam na taj način, uz dužno poštovanje Mekinrou. On bi morao da zna mnogo više o tome kako je biti loš momak tenisa jer je to bio najviše od svih nas. I dosta dobro je nosio to zvanje - rekao je Kurijer za američke medije pa dodao:

 

- Mislim da je namera bitne, a jasno je da Novak nije imao nameru da povredi bilo koga kada je nesrećnim slučajem pogodio linijskog sudiju u vrat. Očigledno je da Đoković iskreno žali zbog onog što se dogodilo i ne bi trebalo da ovaj slučaj baci senku na njega, te da ga odjednom od dobrog pretvori u lošeg momka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading