NOVAK META JOŠ JEDNOG ŽESTOKOG NAPADA: Federerov čovek od poverenja nazvao Đokovića duševnim bolesnikom!

Autor:

Sport

23.09.2020

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju se ataci na najboljeg tenisera sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Nekadašnji trener Rodžera Federera Pol Anakon govorio je o Novaku Đokoviću.

On se osvrnuo na prethodnu nedelju tokom koje je Novak osvojio Masters u Rimu peti put u karijeri.

- On je i sam to rekao - nije bila najbolja nedelja za njega. Mislim da je ključ za sve vrhunske igrače to da pronađu način da pobede iako ne igraju najbolje - rekao je Pol Anakon na "Tennis Channel"-u i nastavio:

- I to je ono što je Đoković uradio, videli smo to i u finalu. Vratio se posle zaostatka od 3:0 u prvom setu, gubio je duplim brejkom.

Novak je uspeo da osvoji titulu samo nešto više od nedelju dana nakon jednog od najbolnijih trenutaka u svojoj profesionalnoj karijeri i diskvalifikacije sa US opena.

- On nastavlja da oduševljava. Njegova igra je izuzetno efikasna i on zna njom da upravlja. Jedino što me brine je njegov duševno stanje. To me brine više nego išta jer je on izuzetno razdražljiv. Da sam na njegovom mestu ili mestu njegovog tima rekao bih mu da par dana odmori od tenisa. Malo da se opusti i skloni od svega. Da napuni baterije - podelio je svoje mišljenje Amerikanac koji trenutno sarađuje sa mlađim sunarodnikom Tejlorom Fricom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading