TRENER SRPSKOG ASA OPLEO PO K*ČKI: Poznajem je, za sve je kriva njena potreba da bude u centru pažnje, iako je potpuno nebitna

Autor:

Sport

07.09.2020

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je bila komedija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Laura Klark se valja nakon što ju je Novak slučajno pogodio lopticom

Bivši ruski teniser i trener Lasla Đerea, Boris Sobkin, izneo je "prljavštinu" o Lauri Klark, ženi (jednostavno ne možemo da napišemo gospođi, jer ona to nije) koju je Novak Đoković slučajno pogodio lopticom.

Najbolji teniser planete je zbog bizarne situacije izbačen sa US Opena, a svemu je doprinela Laura koja se previjala kao da ju je metak pogodio.

- Na Đokovićevu nesreću situacija je bila banalna, pravila su jasna. Sudije nisu imale nijednu drugu opciju sem da ga diskvalifikuju. Postoji i druga stvar, poznajem tu ženu koja je pogođena. Ništa nije bilo tako dramatično, ona je napravila predstavu. Ona je vrsta žene koja želi da se pokaže, ona je tip ljudi koji želi da se na njih obrati pažnja, da budu u centru pažnje. Savijala se, previjala od bolova i grčila – to je komedija - rekao je Sobkin.

 

Ipak, Rus tvrdi da je epilog nažalost morao da bude takav kakav je bio.

- Pričalo bi se zašto je nekom nešto dozvoljeno, a zašto nekom nije, da Đoković nije diskvalifikovan. Na kraju bi ispalo da svi nisu jednaki i mnogi bi se digli na noge i napravili haos. To bi završilo karijere ovih sudija - zaklčjučio je iskusni trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading