(VIDEO) PRAVILA NISU ISTA ZA SVE: Slovenac u Njujorku za istu stvar kao i Nole dobio samo opomenu

Autor:

Sport

07.09.2020

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramota!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković se izvinjava sudiji

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, skandalozno je diskvalifikovan sa US Opena, pošto je u meču osmine finala nehotice lopticom pogodio linijskog sudiju. Ipak, da pravila nisu ista za sve, jasno je kada se vratimo dve nedelje unazad.

Naime, na istom mestu, u Njujorku, gde se održavao Sinsinati Masters, slovenački teniser Aljaž Bedene, je lopticom i to vidno iznerviran, pogodio kamermana, ali je kazna za njega bila neuporedivo blaža.

Bedene je na meču protiv Danila Medvedeva u naletu besa lansirao lopticu pravo u kamermana, što je sigurno veći prekršaj nego Novakovo "maženje" loptice u pravcu sudije, ali Slovenac je dobio samo opomenu, nikakvu kaznu.

On se, baš kao i Đoković, momentalno izvinio, ali je na kraju, s obzirom na razumnog sudiju i supervizora, prošao nekažnjeno.

- U naletu frustracija pogodio je kamermana, nije bilo snažno, ali je udario lopticu. Deluje da je kamerman dobro - rekao je sudija supervizoru, pre nego što je doneta odluka da se Slovenac ni najmanje ne kazni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading