Venus Vilijams konačno priznala: On je najbolji frajer među teniserima

Autor:

Sport

29.04.2020

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venus Vilijams je već dugo na teniskoj sceni. Ostavila je dubok trag u istoriji tog sporta osvojivši sedam grend slem pehara u singlu i 14 u dublu, a bila je prva teniserka sveta.

RepublikaFoto: youtube.com/venuswilliams
Venus Vilijams

Venus je tokom profesionalne karijere uspevala da drži privatan život van očiju javnosti, i za razliku od njene mlađe sestre Serene, nikada se nije pričalo o tome sa kim je u vezi i kakve momke voli.

Ipak, 39-godišnja Venus se raspričala tokom izolacije zbog pandemije koronavirusa na svom Youtube kanalu i otkrila ko je najzgodniji teniser.

 - Kada smo bile mlađe Serena i ja smo mislile da je Pit Sampras baš dobar frajer. Kada smo pričale o tome još se prisećam kako naš otac govori 'Ne morate da volite nijednog momka', a mi bismo odgovarale 'U redu, tata'. Tada sam naučila da ne treba da tako da gledam na momke sa ATP tura - rekla je uz smešak Venus Vilijams namignuvši prisetivši se kako je otac Ričard bio strog i kako ih je usmeravao isključivo na tenis.


 - Ali još uvek je dobar frajer - dodala je Venus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading