DEVOJKA FUDBALERA ČELSIJA PROVOCIRA SVE SVOJIM OBLINAMA! Optužuju je za FOTOŠOP, a ona samo LIKUJE! (FOTO)

Autor:

Sport

22.03.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva situacija dolazi nam sa društvenih mreža.

DEVOJKA FUDBALERA ČELSIJA PROVOCIRA SVE SVOJIM OBLINAMA! Optužuju je za FOTOŠOP, a ona samo LIKUJE! (FOTO)

Foto: instagram.com

Brazilska influenserka Bjanka Ankieta, poznata po svojim glamuroznim objavama na društvenim mrežama, nedavno se našla u centru pažnje nakon što je objavila fotografije u bikiniju koje su izazvale pomešane reakcije njenih 3,2 miliona pratilaca na Instagramu.

Ova 29-godišnjakinja, koja se zabavlja sa 19-godišnjim fudbalerom Čelsija Anđelom Gabrijelom, suočila se sa komentarima fanova koji dovode u pitanje autentičnost njenog tankog struka i oblina na fotografijama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Anchieta (@anchieta)

 

Neki pratioci su spekulisali da je koristila fotošop da bi postigla svoj izgled, na šta je Bjanka odgovorila odbijanjem upotrebe bilo kakvih digitalnih izmena ili silikonskih poboljšanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Anchieta (@anchieta)

 

Dok su neki obožavaoci izražavali podršku i divljenje Bjankinoj građi, drugi su davali neljubazne primedbe, dovodeći u pitanje izgled njenih kukova i izražavajući iznenađenje promenama u njenoj figuri. Uprkos pomešanim reakcijama, Bjankini pratioci su nastavili da se bave njenim sadržajem, a mnogi su je branili od negativnih komentara. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Anchieta (@anchieta)

 

Zanimljivo je da je Bjankina prošla veza sa kanadskim pevačem "The Weeknd", takođe poznatim kao Abel Tesfaje, dodala još jedan sloj intrige priči. Njih dvoje su primećeni zajedno u Rio de Žaneiru pre šest godina, što je izazvalo radoznalost i spekulacije o njihovoj vezi. Bjanka je kasnije potvrdila njihove susrete u novogodišnjoj noći, kao i u Njujorku i Los Anđelesu, preko svog Instagram naloga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Anchieta (@anchieta)

 

Bjankin odnos sa Anđelom Gabrijelom, koji je prešao u Čelsi iz Santosa za 15 miliona funti, a potom je pozajmljen Strazburu, dodatno učvršćuje status para velikih imena u Brazilu. Njihov status visokog profila i individualna dostignuća nastavljaju da privlače pažnju i interesovanje fanova i pratilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading