POSLAO JOJ SLIKU IZ SOBE I RASPRAVA JE MOMENTALNO POČELA: Procurilo dopisivanje Sneže i Milana Borjana (FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

26.12.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni čuvar mreže priznao da mu ništa nije jasno.

POSLAO JOJ SLIKU IZ SOBE I RASPRAVA JE MOMENTALNO POČELA: Procurilo dopisivanje Sneže i Milana Borjana (FOTO)

Foto: Republika

Verovatno najbolji golman Crvene zvezde u 21. veku, Milan Borjan, ove sezone sa velikim uspehom nastupa za Slovan iz Bratislave kao pozajmljeni igrač šampiona Srbije.

Njega je letos na Marakani precrtao tada novi trener Barak Bahar, ali pošto je Izraelac dobio otkaz i na njegovo mesto je stigao Vladan Milojević, podgrejala se priča da bi reprezentativni čuvar mreže Kanade mogao da se vrati u Ljutice Bogdana i ranije nego što je trebalo.

Ipak, odluku o tome tek treba da donese novi trener crveno-belih, a dok sa nestrpljenjem čeka informaciju o tome da li treba da se vrati u Beograd ili Bratislavu, Milan Borjan je sa porodicom na zasluženom odmoru.

Iskusni golman je zajedno sa suprugom Snežanom i sinom Filipom otputovao u tropske krajeve, tačnije na Maldive, gde puni baterije za nastavak sezone.

Kako je Snežana Borjan oduvek veoma aktivna na Instagramu, to se nije promenilo ni tokom ovog boravka na Maldivima, a na poslednjem storiju je podelila skrinšot dopisivanja sa svojom jačom polovinom.

Republika

Foto: Instagram printscreen/snezanafi

Dopisivanje Snežane i Milana Borjana

Milan je Sneži poslao fotografiju sina Filipa kako radi domaći zadatak, što je popularna "gospođetina" pohvalila. Ipak, usledio je odgovor kakvom se nije nadala.

- Ja ovo ništa ne razumem. Moraćeš da mu ispraviš. Mislim da smo pola loše uradili, ali dobro - napisao je iskusni golman.

- Kako, bre, ne razumeš? - začuđeno ga je upitala Sneža.

- Bitna je volja i želja. Ne znam, izgleda da moram i ja u prvi razred - zaključio je Borjan uz smajliće koji umiru od smeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading