CENA - PRAVA SITNICA: Pojavio se zanimljiv oglas! Čovek prodaje Jokićev šampon!

Autor:

Sport

30.08.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U opisu je objasnio na koji način je došao do njega.

CENA - PRAVA SITNICA: Pojavio se zanimljiv oglas! Čovek prodaje Jokićev šampon!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Najbolji košarkaš sveta u ovom trenutku je bez ikakve dileme srpski centar Nikola Jokić, koji je u prethodne tri godine osvojio dve MVP nagrade, jedan NBA prsten, kao i zvanje najboljeg igrača finala.

Sve to su razlozi zbog kojih je Somborac postao jedna od najvežih sportskih zvezda na planeti, pa tako sve što on dotakne ima mnogo veću vrednost od realne.

Tome u prilog ide i jedan oglas koji se pojavio na internetu.

Naime, jedan čovek je oglasio da prodaje šampon koji je bio u vlasništvu najboljeg igrača Denver Nagetsa, a cena je "prava sitnica" - 25.000 dinara.

- Nikola Jokić koristio šampon na bazenu u Somboru, pa ga je ostavio. Ja sam ga pokupio - objašnjava oglašivač kako je došao u posed šampona.

Prema tome, svi koji su zainteresovani da otkupe Jokićev šampon, mogu se obratiti ovom čoveku. Takođe, on je istakao i da je moguća zamena, samo je pitanje šta bi prihvatio zauzvrat.

Podsetimo, Nikola Jokić je ovog leta odbio mogućnost da zaigra za reprezentaciju Srbije na Mundobasketu, pošto se nije fizički i psihički osećao spremnim za takav izazov.

Za razliku od ove godine, Džoker je dres Srbije oblačio na Olimpijskim igrama 2016. u Rio De Žaneiru, na Svetskom prvenstvu 2019. godine u Kini, kao i na prošlogodišnjem Eurobasketu. Na ta tri nastupa, Jokić je sa "orlovima" uspeo da osvoji jednu medalju, srebro u Riju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading