MINA OSTALA BEZ REČI: Nedović ludovao u Poršeu! (VIDEO, FOTO)

Autor:

Sport

29.06.2023

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac delija spržio asfalt.

MINA OSTALA BEZ REČI: Nedović ludovao u Poršeu! (VIDEO, FOTO)

Foto: Instagram printscreen/minamilutinovic

Nemanja Nedović u Poršeu, Mina Milutinović izbezumljena

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet su u nedavno završenoj sezoni osvojili duplu krunu, pošto su odbranili pehare u Superligi Srbije i Kupu Radivoja Koraća, a za dlaku im je izmakla i titula u AdmiralBet ABA ligi.

Kada je duga sezona konačno završena, igrači tima sa Malog Kalemegdana su počeli da uživaju u odmoru, svako na svoj način.

Jedan od najzaslužnijih za uspehe crveno-belih u minuloj sezoni bio je povratnik Nemanja Nedović, koji je uz argentinski tandem Fakundo Kampaco - Luka Vildoza bio lider ekipe. Upravo iskusni bek je pronašao zanimljiv način da ubije vreme na odmoru.

Naime, njegova lepša polovina Mina Milutinović se na Instagramu pohvalila serijom storija na kojima se vidi kako Nemanja luduje u zelenom Poršeu na trkačkoj stazi.

 

Popularni Neda je vozio gas do daske, što bi se reklo, a ukoliko mu se svidelo kako ide ovaj model Poršea, velika je šansa da će ga i kupiti kako bi svakodnevno mogao da uživa u njegovim čarima.

Sa druge strane, njegova lepša polovina se provozala u sivom Poršeu, u kom je bila suvozač trenutno nepoznatom čoveku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
dndnd

30.06.2023 09:01

najzasluzniji za ispehe zvezde ove sezone?!! hahahahaha koje uspehe u evroligi bili 13-15 mesta, Aba ligu osvojio Partizan, a domace prvenstvo nisu ni igrali vec im drugi tim Fmp sluzio za uigravanje za Partizan!! to se ne moze racunati u pobede!! Nedovic ove godine najgori ubedljivo a uzeo milion narodnih para!! zovimo sve svojim pravim imenom