ZVEZDAŠI-UGOSTITELJI IZ DRESA U KECELJU: Vujadin Savić nastavio tradiciju!

Autor:

Sport

06.05.2023

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vujadinov lokal na Novom Beogradu biće ekskluzivan, zabranjen mlađima od 25 godina i pevaće poznati muzičari.

ZVEZDAŠI-UGOSTITELJI IZ DRESA U KECELJU: Vujadin Savić nastavio tradiciju!

Foto: Instagram.com

Kroz istoriju je FK Crvena zvezda stvorio brojne asove najlepše igre, koji su novac stečen tokom profesionalne karijere odlučili da ulože u ugostiteljstvo. Poslednji u nizu jeste Vujadin Savić.

Sin legendarnog Duleta, naime, uskoro otvara laundž restoran u Beogradu, a zanimljivo da će mu partner u biznisu biti poznati televizijski voditelj Filip Čukanović.

Radi se zapravo o noćnom klubu u Novom Beogradu koji se zvanično otvara u sredu, a prema najavama, odnosno repertoaru muzičara koji će zabavljati goste - biće ekskluzivan. Dres-kod podrazumeva elegantnu odeću, dok će u objektu "Karma" moći da se provode isključivo osobe starije od 25 godina.

Republika

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Aktuelni pomoćnik u stručnom štabu trenera Miloša Milojevića nije jedini u tom poslu iz aktuelnog sastava crveno-belih.

Nenad Krstičić karijeru je izgradio na Apeninima, pa je shodno tome na Kosmaju postao vlasnik italijanskog restorana "La Montanja". Prefinjen enterijer, ukusna i raznovrsna jela, samo su deo onoga što gostima pruža Nenadov restoran, o kojem inače više računa vodi supruga bivšeg reprezentativca Srbije Jelena.

Slična je situacija i u porodici kapitena Milana Borjana. Naime, on i njegova supruga Snežana vlasnici su filijale čuvenog lanca kafe-restorana "Monjument", koji Borjanovi poseduju na Zlatiboru. Objekat se inače nalazi kod spomenika na srpskoj planinskoj lepotici i posetiocima pruža sjajan ugođaj nakon duge šetnje, ali i fenomenalan pogled na obronke Zlatibora.

Zanimljivo da je i kroz istoriju bilo brojnih slučajeva da su zvezdaši posle dresa navlačili kecelju, figurativno, razume se. Pionir je svakako Milovan Đorić i njegov čuveni "Srpski bek" na Zlatiboru. Darko Pančev i danas poseduje kafić u centru Skoplja "Devetka", a Dika Stojanović po svom nadimku nadenuo je ime lokalu pod severnom tribinom stadiona "Rajko Mitić". Marko Pantelić, takođe, na beogradskoj Slaviji ima ugostiteljski objekat nazvan po njemu "Marko".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading