ŠTA MU SE DOGODILO? Zdravko Mamić PROMENIO izgled! Presadio kosu, NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Autor:

Sport

24.04.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši čelnik Dinama gledao je turnir Srpska open u Banjaluci.

ŠTA MU SE DOGODILO? Zdravko Mamić PROMENIO izgled! Presadio kosu, NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji predsednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić, poslednjih godina nalazi se u bekstvu od hrvatskog pravosuđa, pošto mu je izrečena zatvorska kaznu zbog malverzacija u hrvatskom šampionu, viđen je na tribinama!

Kontroverzni Mamić se pojavio u Banjaluci tokom finala Srpska opena, što je njegovo prvo pojavljivanje u javnosti otkako su hrvatski mediji lansirali informaciju da je bivši čelnik Zagrepčana presadio kosu.

Svojevremeni čelnik kluba sa Maksimira našao se u loži teniskog kompleksa u Banjaluci i gledao finale između Dušana Lajovića i Rusa Andreja Rubljova, u kome je srpski teniser stigao do titule posle trijumfa od 2:1 (po setovima 6:3, 4:6, 6:4).

Hrvatski portal 24 sata objavio je nedavno fotografiju Mamića koji je bio potpuno ćelav uz vest da ide na presađivanje kose.

Foto: Printscreen ATV

Zdravko Mamić

Sada su hrvatski mediji objavili i fotografije Mamića iz Banjaluke, uz konstataciju da je tretman očigledno uspeo.

Na osnovu priložene slike uočljivo je da tretman još nije u potpunosti uspeo. Iako ga je krasila duga kosa i specifična frizura prethodnih godina, Zdravka Mamića mnogi danas ne bi ni prepoznali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading