NOVAK KAKVOG NIKADA NISTE VIDELI: Đokovići kao u TRANSU zbog rođenja Aleksandra - fenomenalni VATROMET ostavio sve bez daha (VIDEO)

Autor:

Sport

22.03.2023

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje se iz Beograda preselilo Krčedin.

NOVAK KAKVOG NIKADA NISTE VIDELI: Đokovići kao u TRANSU zbog rođenja Aleksandra - fenomenalni VATROMET ostavio sve bez daha (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen/mihamilutinovic

Novakov brat Đorđe je postao otac. Bivša voditeljka Saška Veselinov, supruga Noletovog najmlađeg brata, uspešno se porodila i na svet je donela dečaka, kome su dali ime Aleksandar. Naravno da je ubrzo nastalo ludilo i veselje koje će trajati do zore. Slavlje se iz Beograda preselilo Krčedin.

Numera "Rodio se sin, mali gospodin" je "uhvaćena" kamerom Mihaila Milutinovića, bivšeg fudbalera Zemuna, a Đokovići su bili u transu.

 

 

Među najveselijima bio je Novak koji je kao u transu pevao, veselio se, a u jednom trenutku je uz pomoć brata Marka podigao Đorđa na ramena.

Ime Aleksandar u prevodu sa grčkog jezika znači „onaj koji je zaštitnik ljudi“; ili samo "zaštitnik".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vesna

23.03.2023 01:04

Ajde bre dosadili ste vise i bogu i narodu