VRELA GOLFERKA OBORILA INTERNET! Otvorila SAJT ZA ODRASLE, pa poručila muškarcima: Povežite se sa mnom kao NIKADA RANIJE! (FOTO)

Autor:

Sport

24.02.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije za one sa slabim srcem.

VRELA GOLFERKA OBORILA INTERNET! Otvorila SAJT ZA ODRASLE, pa poručila muškarcima: Povežite se sa mnom kao NIKADA RANIJE! (FOTO)

Foto: Instagram.com/Paige.Renee/Printscreen

Pejdž Spiranak

Popularna golferka, Pejdž Spiranak, skoro je otvorila svoj sajt na kom objavljuje provokativne slike.

 

 

U pitanju je sajt "OnliPejdž'' na kojem uz malu nadoknadu možete da pristupite sadržaju. Sajt ima sličan naziv kao dobro poznati "Onlifans''.

Njeni brojni pratioci, tražili su od nje nešto više.

- Uvek sam želela da fanovima omogućim način da se povežu sa mnom izvan društvenih medija. Sada se moj san konačno ostvario. Ova pretplata je uzbudljiv način da se povežete sa mnom kao nikada ranije. Uključuje sve, od instrukcija golfa i zavirivanja u moj svakodnevni život, do stvari iza kulisa, specijalnih događaja i fotografisanja - poručila je Pejdž.

 

 

Među prvim objavama jesu golišave fotke kojim je Pejdž čestitala dan zaljubljenih svima koji su se pretplatili.

Prošle godine, magazin "Maksim" je objavio listu od 100 najatraktivnijih žena, a upravo Pejdž je na toj listi.

- Smešno je, jer me je menadžerka zvala i rekla: 'Nećeš verovati, ali "Maksim" želi da ti budeš na naslovnoj'. Prvo nisam shvatila, ali kad jesam, nazvala sam je i pitala: 'Čekaj, to znači da sam prva? - rekla je Spiranac.

 

 

Profesionalno se bavila golfom, ali sebe više vidi u svetu modelinga.

Takođe, otkrila je da joj je jedna humanitarna organizacija zabranila nastup na turniru zato što su organizatori tvrdili da će njene velike grudi odvlačiti pažnji drugih takmičara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading