PREKRŠILA ZAKON! Georgina u VRELOM IZDANJU, da li će vlasti REAGOVATI? (FOTO)

Autor:

Sport

05.01.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Kristijana Ronalda našla se u centru pažnje.

PREKRŠILA ZAKON! Georgina u VRELOM IZDANJU, da li će vlasti REAGOVATI? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

Kristijano Ronaldo ponovo je tema svih svetskih medija.

Portugalac je prešao u Al Nasr iz Saudijske Arabije za sumu od 200 miliona evra, ali će morati da sačeka na debi za svoj novi klub zbog kazne iz perioda dok je nastupao za Mančester junajted.

I dok Ronaldo čeka debi, njegova supruga, Georgina Rodrigez, "srušila" je internet novim fotografijama.

Georgina je na svom Instagram profilu objavila fotke na kojima se nalazi u kratkom šortsu i jakni, te je za 15-ak sati skupila preko 2.500.000 lajkova! Ipak, na ovaj način Georgina je prekršila šerijatske zakone koji važe u Saudijskoj Arabiji, te je jako zanimljivo kako će sve to narod u ovoj zemlji prihvatiti i da li će vlasti reagovati.

 

 

Ako je sudeći po komentarima pratilaca - neće im puno smetati. Neki od komentara na ovu objavu Georgine Rodrigez bili su "belo je tvoja boja", ali i dobrodošla u "Saudijsku Arabiju".

Podsetimo, Kristijano Ronaldo je u Al Nasr došao kao slobodan igrač pošto je Mančester junajted raskinuo ugovor sa njim posle bombastičnog i skandaloznog intervjua koji je dao poznatom novinaru Pirsu Morganu.

Al Nasr je za Ronalda izdvojio veliki novac pa će Portugalac za dve godine u ovom klubu zaraditi 400 miliona evra. Kristijano Ronaldo jedan je od najboljih fudbalera u istoriji ove igre, a tokom karijere branio je boje Sportinga, Mančester junajteda, Real Madrida i Juventusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading