DOLIJAO! Ronalda stigli GRESI IZ PROŠLOSTI! Portugalac u problemu, SRAMAN gest mu DOŠAO GLAVE!

Autor:

Sport

05.01.2023

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislio je da će se izvući.

DOLIJAO! Ronalda stigli GRESI IZ PROŠLOSTI! Portugalac u problemu, SRAMAN gest mu DOŠAO GLAVE!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Portugalac Kristijano Ronaldo ponovo je centralna tema svetskih medija.

Otišao je jedan od najboljih fudbalera u istoriji ove igre u Saudijsku Arabiju, u Al Nasru će zarađivati nestvarnih 200 miliona evra godišnje, ali će na debi za ovaj klub ipak morati da sačeka.

Ronalda su stigli gresi iz prošlosti, pa će zbog kazne koja je prošla i kroz FIFA, prve dve utakmice Al Nasra morati da isprati kao gledalac. Naime, Portugalac je u dresu Mančester junajteda protiv Evertona na Gudison parku razbio telefon autističnom dečaku sa tribine, te je dobio suspenziju od dve utakmice koju će morati da odradi u dresu novog kluba. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

 

Al Nasr u četvrtak igra protiv Al Taee (16.00), ali Ronalda, sva je prilika, neće biti u sastavu. Sve ovo preneo je prestižni "Dejli mejl", a čak 28.000 navijača koji su kupili kartu za Ronaldovu prvu utakmicu u novom klubu ostaće razočarano.

Nesrećni dečak je osim slomljenog telefona zaradio i modricu na ruci kada ga je Ronaldo udario, a Portugalac je morao da plati kaznu od 50.000 funti. Al Nasr tek treba da potvrdi kada će Kristijano Ronaldo debitovati u dresu ovog kluba.

Podsetimo, Ronaldo je priznao grešku i uputio je izvinjenje dečaku kog je udario i njegovoj porodici.

- Želeo bih da se izvinim zbog svog ispada i, ako je moguće, želeo bih da pozovem ovog navijača da pogleda utakmicu na Old Trafordu u znak fer-pleja i sportskog duha - rekao je tada Ronaldo, ali je majka dečaka odbila ovo i istakla da je Portugalac pokazao veoma arogantan stav čak i prilikom izvinjavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
JA

05.01.2023 08:58

Најтеже је бити човек!