KAD SLAVE SRPSKI KOŠARKAŠI: Nikola Jokić imao peh, ali ga to nije sprečilo u ludom provodu! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

23.08.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našlo se vremena za malo opuštanja i proslavu rođendana.

KAD SLAVE SRPSKI KOŠARKAŠI: Nikola Jokić imao peh, ali ga to nije sprečilo u ludom provodu! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Instagram.com/jokic.natalija/printscreen

I u trenucima kada je fokus usmeren na treninge i predstojeća košarkaška zbivanja, vreme za opuštanje mora da se pronađe.

Srpske košarkaške legende iskoristile su slobodno veče da se opuste u jednom prestoničkom klubu i da istovremeno proslave 30. rođendan Bogdana Bogdanovića koji se ovog leta usled oporavka od teže povrede ne nalazi na spisku selektora Svetislava Pešića.

Noćnom provodu su prisustvovali, pored slavljenika i Nikola Jokić, Nemanja NedovićStefan Marković, a predpostavlja se da se među odabranima našao i Boban Marjanović, mada se on ne vidi na dostupnim snimcima, ali je njegova supruga bila prisutna.

Međutim, kako je na društvenoj mreži Instagram objavila supruga Nikole Jokića, Natalija Jokić, najboljeg srpskog košarkaša tokom proslave je zadesio peh. On je naime imao problem sa obućom, a kako je i sama Natalija na storiju napisala, očigledno su srpskog asa cipele nažuljale.

 

Ipak, ovaj peh nije sprečio Nikolu Jokića da se provede, pa se mogu videti snimci kako đuska uz muziku, ali i poteže šampanjac iz flaše.

 

 

Sve u svemu, bila je to luda noć i nadamo se da će ovo opuštanje biti lepa uvertira u uspehe koje očekujemo od naše košarkaške reprezentacije u narednom periodu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading