Ludnica u Tivtu: Đoković izazvao haos na koncertu Dina Merlina! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.07.2022

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika upala u trans.

Ludnica u Tivtu: Đoković izazvao haos na koncertu Dina Merlina! (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/tennisispain

Novak Đoković na koncertu Dina Merlina

Najbolji srpski teniser Novak Đoković posle nedavnog osvajanja Vimbldona uživa u Srbiji i okolnim zemljama, a trenutno se nalazi u Crnoj Gori gde je u subotu uveče izašao u provod.

Naime, Nole je sa svojom suprugom Jelenom u Tivtu otišao na koncert Dina Merlina, koji ga je predstavio prisutnima kao počasnog gosta.

- Šampion i džentlmen, Novak Đoković - rekao je Merlin, a publika je momentalno pala u trans.

Nole, Nole, Nole... - grmeli su svi koji su se našli na koncertu.

Dino je potom ispričao i jednu anegdotu iz svog porodičnog doma vezanu za Đokovića. Naime, finale ovogodišnjeg Vimbldona je gledao u društvu supruge, sina i ćerke, od čega su njih troje navijali za Noleta, svi osim naslednice.

Ona nije želela da se izjasni, jer Nik Kirjos koji je bio Novakov rival u finalu nije osvojio nijedan grend slem trofej, za razliku od srpskog asa.

Tokom meča, negde na sredini, ona kaže: 'Navijam za Novaka'. Kažemo - pa što sad? 'Zato što on jeste šampion, ali je pre svega džentlmen - opisao je Merlin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading