Dragan Đurić grmi posle kiksa Partizana: Radnički je UBIO crno-bele, trebalo je da pukne PETARDA!

Autor:

Sport

17.07.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iliev i kompanija se igraju s Partizanom, to je ozbiljan klub, oni se uče na klubu. Nisu dali pare za pojačanja, a najavili ih kao čuda, rekao je bivši predsednik crno-belih za Republiku.

Dragan Đurić grmi posle kiksa Partizana: Radnički je UBIO crno-bele, trebalo je da pukne PETARDA!

Foto: Starsport

Dragan Đurić

Niš. Petak veče, stadion Čair... Radnički u 54. minutu utakmice u drugom kolu Superlige Srbije vodi 3:1 protiv vicešampiona Partizana u najvažnijoj sezoni dosad. Podsetimo, ko prvi bude prošao kroz cilj, naredne sezone imaće direktno mesto u grupnoj fazi Lige šampiona. Crno-beli su promenili trenera, došao je Ilija Stolica, ali problemi su ostali i tim iz Humske je došao do boda i remija od 3:3 golom Rikarda Gomeša s penala u 97. minutu.

"Parni valjak" zaribao je već na prvoj gostujućoj stanici, a da se ni u nastavku ne piše dobro, u razgovoru za Republiku istakao je Dragan Đurić, nekadašnji predsednik Partizana (2008-2014).

- Partizan ima ozbiljan problem, ova pojačanja su muka, mi ćemo izgubiti titulu posle tri-četiri kola. Naš fudbal je na niskom nivou i u velikom problemu. Mi kupujemo igrače bez obeštećenja, ne može trener da promeni mnogo kada nema kvalitet. Loše mi se čini, ne možeš da pobediš Radnički. Partizan je trebalo da izgubi, bog nas je pogledao, da je domaćin bio ozbiljniji, dao bi još dva gola, bilo bi 5:1. Nišlije jesu otkrovenje, trener Sivić neguje lepu igru, ali Stefan Mitrović, Lazar Jovanović i naš bivši špic (Štulić, prim. aut.) ubili su nas. Šta će tek biti u Evropu, tamo više neće imati sreće - rekao je Đurić za naš list.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Đurić

Bivši prvi operativac crno-belih problem vidi i u tome što nijedno pojačanje nije plaćeno i da je za to kriva uprava kluba.

- Iliev i ostatak uprave se igraju s Partizanom, to je ozbiljan klub, oni se uče u Partizanu, idi u Teleoptik, pa se uči. Najavili su pojačanja kao čuda, a nisu platili ništa za njih i videli smo kako su prošli na Čairu. Moraš da ulažeš, kao i svi veliki klubovi. Mi smo u ono vreme platili Klea 700.000 evra i uveo nas je u Ligu šampiona - zaključio je Đurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading