Prethodnog leta je uzburkao fudbalsku Evropu: Nekadašanji fudbaler Crvene zvezde krenuo je putem kojim se retko ide, a sada je pred potpisom životnog ugovora!

Autor:

Sport

06.06.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudni su putevi Božiji...

Prethodnog leta je uzburkao fudbalsku Evropu: Nekadašanji fudbaler Crvene zvezde krenuo je putem kojim se retko ide, a sada je pred potpisom životnog ugovora!

Foto: Starsport

Prethodnog leta napravio je veliki greh. Nakon pune četiri godine provedene u praškoj Sparti, postao je fudbaler velikog gradskog rivala, ekipe Slavije čime je prilično uzburkao strasti u češkom fudbalu.

Godinu dana kasnije Srđan Plavšić nalazi se pred novim potpisom, ovoga puta u pitanju je ugovor života.

Naime, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, pauzu između dva šampionata Češke Republike iskoristio je da sa svojom dugogodišnjom devojkom Anjom Radun otputuje na odmor na Maldive.

Tom prilikom „Atomski mrav“ je na plaži zaprosio svoju devojku, a kako se i sam pohvalio na društvenoj mreži Instagram, njegova izabranica je rekla „Da“.

Foto: Instagram.com/srki_plavsic_10

 

Foto: Instagram.com/srki_plavsic_10

Srđan Plavšić sa verenicom

 

Dvadesetšestogodišnji Srđan Plavšić fudbalski je prohodao u ekipi novosadske Vojvodine, ali je profesionalnu karijeri gradio preko ČSK-a iz Čelareva i subotičkog Spartaka, a 2015. godine stigao je na naš najveći stadion gde je tokom dvogodišnjeg boravka osvojio šampionsku titulu u sezoni 2015/16.

Stanovnik Praga postaje 2017. godine, a treba napomenuti da je u dresu Sparte debitovao upravo u susretu protiv Crvene zvezde u okviru 3. kola kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope. Kao igrač praške Sparte stigao je do trofeja u nacionalnom kupu Češke, a kao što je već rečeno, prethodnog leta se sa „Letne“ preselio na „Eden Arenu“ čime je napravio veliki greh koji mu svakako „Letenšti“ nikada neće oprostiti.

Srđan Plavšić je odigrao i dva meča u dresu nacionalne selekcije Srbije, a debitantski nastup zabeležio je oktobra 2016. godine kada je naš nacionalni tim poražen u prijateljskom susretu od selekcije Katara rezultatom 3:0.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading