NERETKO DOBIJAM PORUKE: Sara TKD za Republiku pričala o UFC zvezdi koju je ODUŠEVILA!

Autor:

Sport

21.05.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna Srpkinja je velika zvezda Instagrama.

NERETKO DOBIJAM PORUKE: Sara TKD za Republiku pričala o UFC zvezdi koju je ODUŠEVILA!

Foto: Instagram/saratkd7

Sara TKD

Srpska influenserka Sara Damnjanović, poznatija kao "Sara TKD" dospela je u žižu javnosti nakon što je UFC zvezda Frensis Nganu komentarisao njene tekvondo poteze.

Sad su svi živi krenuli da mi šalju vest. Isto je bilo tako i kad me je Maroon 5 objavio na svoj Instagram profil i zapratio. Takođe me prati i King Ryan. Mojoj publici ništa ne možs da promakne - rekla je atraktivna Srpkinja za portal Republika.rs.

Potom je pričala baš o Kameruncu.

- Frensis je veliki borac, šampion i drago mi je da je neko ko je najbolji na svetu oduševljen mojom tehnikom, udarcima i brzinom. Neretko dobijam poruke od svojih pratilaca da ponovo vratim stari kontent na društvene mreže i da im češće izbacujem sportske videe jer ipak - to me je stvorilo. Svi strani mediji su pisili o meni jer je sve to išlo viralno i kod mene, a i na njihovim portalima i profilima - poručila je Sara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading