NIJE SAMO NAOMI KEMBEL: Đani nam OTKRIO sa kojim TOP RIBAMA je bio, a potom i detalje BESNE NJUJORŠKE ŽURKE sa Denisom Rodmanom! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.03.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika posetila Sašu Ćurčića na Ubu.

NIJE SAMO NAOMI KEMBEL: Đani nam OTKRIO sa kojim TOP RIBAMA je bio, a potom i detalje BESNE NJUJORŠKE ŽURKE sa Denisom Rodmanom! (VIDEO)

Foto: ST/N.PANČIĆ

Saša Đani Ćurčić

Redakcija portala Republika posetila je našeg proslevljenog asa Sašu Ćurčića na Ubu, a tom prilikom smo sa njim porazgovarali o brojnim fudbalskim, ali i vanfudbalskim temama.

Popularni Đani nam je otkrio detalje prijateljstva sa kontroverznim košarkešm Denisom Rodmanom, sa kojim se "ludo" provodio u Americi.

Trener lazarevačkog Borca nam je otkrio da više nikada ne bi ušao u rijaliti, a na pitanje koje su tri najlepše devojke sa kojima je bio, odgovorio je u svom stilu, bez dlake na jeziku:

- Naomi Kembel, Karmen Elektra i Eva Hercigova - kratko i jasno uzvratio je Đani.

Podsetimo da će Ćurčić posvetio trenerskom poslu, u kome potpuno uživa, a svoje kratkoročne planove vezuje za Borac, sa kojim vodi grčevitu borbu za opstanak u Srpskoj ligi Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading