ZVEZDA I PARTIZAN U KANALU: Liga šampiona se u potpunosti MENJA, biće to samo takmičenje za BOGATE!

Autor:

Sport

28.03.2022

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije informacije koje stižu iz evropske kuće fudbala, neće se svideti srpskim Večitim rivalima.

ZVEZDA I PARTIZAN U KANALU: Liga šampiona se u potpunosti MENJA, biće to samo takmičenje za BOGATE!

Foto: Tanjug/AP

Žreb Lige Šampiona

Elitno evropsko klupsko fudbalsko takmičenje u narednim sezonama biće takmičenje u kojem će se očigledno takmičiti samo najbogatiji, čija je osnovna ideja da znatno smanje mogućnost da bilo ko, ko ne spada u tu kategoriju uopšte dođe na veliku scenu.

Kako se saznaje, UEFA će ovaj predlog prihvatiti, jer se plaše nove akcije oko formiranje Superlige Evrope.

Kako prenosi britanski "Gardijan", pojedini uticajni klubovi, žele da se promene kvalifikacije za Ligu šampiona, odnosno da u buduće postoje dva "bonus" mesta. Preče pravo bi imali timovi koji se nisu kroz svoje prvenstvo kvalifikovali za elitno takmičenje, a ključna bi bila UEFA rang-lista.

Njihov predlog je da svake godine dva najbolje rangirana tima na UEFA listi, a koja se nisu plasirala u Ligu šampiona, dobiju pravo nastupa kako ne bi dolazilo do toga da izgube veliki novac usled jedne loše sezone

Sve navedeno trebalo bi da stupi na snagu od takmičarske sezone 2024/25, a ostaje nam da vidimo kako će navedene promene uticati na Crvenu zvezdu i Partizan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading