OVO JE NJEGOV NAJVEĆI SKANDAL: Priveo je TRI devojke, a onda shvatio da je načinio GREŠKU koja ga je skupo koštala! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.03.2022

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je jadan od najboljih fudbalera koje je ova igra iznedrila.

OVO JE NJEGOV NAJVEĆI SKANDAL: Priveo je TRI devojke, a onda shvatio da je načinio GREŠKU koja ga je skupo koštala! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ronaldo

Samim tim, potpuno je jasno da je redovno bio okružen i atraktivnim devojkama, ali će večito u sećanju ostati u pamćenju skandal koji se dogodio 2008. godine.

Luis Nazario da Lima Ronaldo je u tom pereiodu bio u strasnoj vezi sa Marijom Beatris Antoni, ali je bio željan i dodatne zabave. Odabrao je da na ulici potraži malo zadovoljstva i sa ni manje, ni više nego sa tri "noćne dame" krenuo je u hotel, a upravo u sobi ga je dočekalo najveće iznenađenje.

Kada je krenula akcija, slavni brazilski fudbaler je shvatio da pored sebe nema tri devojke, već da su u pitanju muškarci.

 

 

Ubrzo su se u hotelu pojavili i pripadnici organa reda, a kako bi se prikrila velika sramota, zvanično je saopšteno da su trojica transvestita želela da od slavnog fudbalera iznude veću količinu novca.

Nakon skandala, kako bi mnogi rekli, pravi Ronaldo, je izjavio:

- Stvarno sam plakao. To je neverovatna sramota i veliko razočaranje. To je bila velika greška u mom privatnom životu. Svi pravimo greške, a ja sam napravio najveću. Kada smo došli u motel shvatio sam da je u pitanju transvestit i hteo sam samo da se to sve završi i da se vratim kući. I to ne jedan, već trojica. 

Usled svega, Ronaldo je nakon navedenog skandala i raskinuo veridbu sa tadašnjom devojkom, ali su se on i Marija Beatris Antoni, nakon nekoliko meseci pomirili i nastavili sa zajedničkim životom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ronaldo (@ronaldo)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading