HOĆE DEDA MALO MEDA: Brazilski don šeta 50 godina mlađu ribu! (FOTO)

Autor:

Sport

21.03.2022

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Brazila Marko Polo del Nero (81) doživotno je suspendovan iz fudbala 2018. zbog uzimanja mita u milionima dolara, a presudu je donela FIFA zbog te, ali i brojnih drugih malverzacija.

HOĆE DEDA MALO MEDA: Brazilski don šeta 50 godina mlađu ribu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Brazilski don uživa u slobodnom životu u domovini, a dodatnu utehu pruža mu 50 godina mlađa supruga i seks-bomba izvesna manekenka i glumica Klara Brazil (31). Par se tajno venčao pre dve godine na jednom privatnom imanju u Rio de Žaneiru, a Klara je nedavno odgovorila na osude javnosti.

- Dobijala sam i još dobijam mnogo kritika, ali zauzeta sam drugim stvarima tako da nemam vremena da brinem o tome šta drugi misle o meni i mom životu. Super sam poštovana, voljena i mnogo srećna, briga me za ostale - poručila je Klara.

 

 

Jedno je sigurno, gospođica Brazil neće moći da kroči na teritoriju Sjedinjenih Američkih Država sa suprugom pošto je gospodin Del Nero tamo persona non grata. Naime, Amerika od Brazila traži Markovo izručenje da bi mu se tamo sudilo za brojne kriminalne radnje, ali zasad od toga nema ništa.

 

 

Inače, Marko Polo del Nero po zanimaju je advokat, a bio je i u Izvršnim odborima CONMEBOL (Federacija Južne Amerike) i FIFA, a njegovo bogatstvo procenjuje se na pet miliona evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading