SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: U javnost isplivao ŠOKANTAN snimak mladih hrvatskih fudbalera! Da li ovako VASPITAVATE decu? (VIDEO)

Autor:

Sport

15.03.2022

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako nešto prilično je teško rečima opisati, a svakako izaziva veliku dozu gađenja.

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: U javnost isplivao ŠOKANTAN snimak mladih hrvatskih fudbalera! Da li ovako VASPITAVATE decu? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski navijači

Naime, portal "Republika.rs" došao je u posed snimka na kome se vide mladi fudbaleri hrvatskog kluba FK Poljičanin iz mesta Srinjina, mesta koji se nalazi između Omiša i Splita, na kojem dečaci starosti između 10 i 13 godina predvođeni svojim trenerom uzvikuju dobro poznatu ustašku parolu "Za dom - spremni".

Prema dostupnim informacijama, snimak je nastao pre izbijanja svetske pandemije virusa COVID-19, a snimljen je na turniru koji je odigran u Barseloni. Mladi fudbaleri FK Poljičanin, nakom pobede u susretu sa srpskom ekipom Akademija Duljaj, podstaknuti svojim trenerom načinili su ovaj skandalozni gaf.

Sve viđeno teško je rečima opisati i ostavljamo vam da se sami uverite u opisano:

 

 

 

Predsednik hrvatskog kluba Nikola Mužinić, za koga ne znamo da li je u rodbinskim odnosima sa nekadašnjim istaknutim fudbalerom splitskog Hajduka i reprezentativcem Jugoslavije Draženom Mužinićem, nije osudio ponašanje svojih mladih fudbalera, već je svojom izjavom, skandal uzdigao na viši nivo:

- Da za dom nismo bili spremni, doma imali ne bi - istakao je tada Mužinić na pitanje hrvatskih novinara da prokomentariše događaje sa turnira u Kataloniji.

Postavlja se pitanje kako se ovi mladi fudbaleri vaspitavaju i šta se od njih može očekivati kada stasaju i svrstaju se u red odraslih ljudi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Pff

24.03.2022 13:01

Nacisti gaje svoje ustaško seme...Ponoševa omladina