ŠOKANTNA ODLUKA VLASNIKA JUNAJTEDA: Old Traford će biti SRUŠEN?

Autor:

Sport

15.03.2022

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mišljenja su izuzetno podeljena.

ŠOKANTNA ODLUKA VLASNIKA JUNAJTEDA: Old Traford će biti SRUŠEN?

Foto: printscreen/youtube.com

Old Traford

Uprava FK Mančester Junajted planira da sruši Old Traford! Naime, porodica Glejzer, koji su vlasnici kluba, smatraju da dosta zaostaju za drugim klubovima koji imaju modernije i bolje opremljene stadione.

Ipak, ova odluka se neće svideti navijačima "Crvenih đavola" zbog istorijske i emotivne vrednosti koju ima "Teatar snova", kako popularno nazivaju stadion.

Otvoren 1910. godine, može da primi više od 75 hiljada ljudi što ga čini najvećim stadionom u Premijer ligi. Ipak, Glejzeri smatraju da mogu da profitiraju još više na njemu modernizacijom.

 

 

Ipak, neki se smatraju da je to ipak ispravna odluka. Prvenstveno bivši kapiten, Geri Nevil.

 - Zapravo, mislim da bi to bio pravi potez. Kada planiraju da potroše novac na postojeći Old Traford, bolje je onda da se napravi novi, bolji, super stadion. Mislim da Junajted uvek treba da bude na čelu kada je stadion u pitanju i da ima najbolje objekte, a sa trenutnim nazaduje - rekao je bivši defanzivac.

Rušenje je samo jedno od tri opcije. Druga jeste renoviranje stadiona, a treća, i trenutno najverovatnija, jeste potpuna rekonstrukcija južne tribine koja naročito zastarela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading